Boksmèr Proalt & Stroalt

info@lichtjesoptochtboxmeer.nl

Nieuws editie 2018!!

VERHOGING  PRIJZENGELD.

Wil jij ook wel een superprijs winnen? Ga dan gauw aan de slag want de hoofdprijs in de 18e editie van de lichtjesoptocht Boxmeer bedraagt maar liefst € 2000,–. Ja je leest het goed. Het totale prijzengeld in deze allernieuwste editie is wederom verhoogd, en niet alleen voor de superpoule maar ook alle andere categorieën hebben een verhoging ondergaan. Met ingang van de 18e editie wordt er ook geen startgeld meer vergoed maar is deze opgenomen in alle prijzen. Voor alle prijswinnaars houdt dat in dat je er altijd op vooruit gaat.

VERLAGING  LEEFTIJD  JEUGDWAGENS.

Voor de jeugdwagens is de maximale leeftijd verlaagd. Je valt nu in deze categorie indien je de leeftijd van 18 jaar nog niet hebt bereikt. Ben je 18 jaar of ouder dan val je onder de categorie “grote wagens” Door deze nieuwe verdeling wordt de competitie in de categorie jeugdwagens eerlijker en de kans op een prijs voor iedereen groter. Dat is voor alle deelnemers positief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *