Boksmèr Proalt & Stroalt

info@lichtjesoptochtboxmeer.nl

De informatie avond voor alle deelnemers aan de Lichtjesoptocht 2018 zal worden gehouden in de residentie van onze prins Koen d’un Urste. Iedereen is dus welkom in Pub Esser aan de Steenstraat in Boxmeer op donderdag 11 januari vanaf 20.00 uur. Op deze avond zal de commissie iedereen informeren over allerlei technische en organisatorische zaken. Er is die avond ruimschoots tijd gereserveerd om je vragen te beantwoorden. Ook het contact met collega bouwers die deze avond bezoeken is vaak heel nuttig. De tips en trucs van doorgewinterde bouwers als ook de vragen van jonge nieuwe bouwers, zorgen ervoor dat deze avond een positieve bijdrage kan leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *