Boksmèr Proalt & Stroalt

info@lichtjesoptochtboxmeer.nl

De infoavond welke op donderdag de 11e januari werd gehouden is weer goed bezocht. Een flink aantal bouwers verzamelde zich om de laatste nieuwtjes te horen en de tips en trucs mee te nemen van de commissie. Het boodschappen pakket ging deze keer naar Beugen. Zaterdag 27 januari staan de eerste keuringen in de planning. De kwaliteit is weer hoog en de commissie zal in tweetallen op bezoek gaan bij de bouwers. We gaan ervan uit dat het niveau van vorig jaar weer makkelijk gehaald zal worden of beter nog: overtroffen zal worden. Nog even een extra aandachtsmoment voor het geluid!. zorg dat het de toegestane DB’s niet overschrijdt en dat de muziek past bij het thema. Dat kan je extra punten opleveren. Tijdens het schrijven van dit stukje waait er een flinke storm over Boxmeer dus laten we hopen dat de weergoden het op de 10e februari goed met ons voor hebben, dan wordt het weer een fantastische avond.

Heb je nog niet ingeschreven dan heb je nog 4 dagen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *