Boksmèr Proalt & Stroalt

info@lichtjesoptochtboxmeer.nl

Infoavond 2019: want we zijn weer begonnen

Het wordt weer donkerder dus hoe leuk is het dan om je te verheugen op een lichtjesoptocht die zijn weerga niet kent. Ben je al bezig met de voorbereidingen en zit je met vragen? Of is het de eerste keer dat je mee gaat doen en is alles nog nieuw? Natuurlijk is dat geen probleem wat je bent van harte welkom op de infoavond voor deelnemers en wagenbouwers.

Op donderavond 10 januari kun je je “lichtje opsteken” op de informatieavond. Je bent welkom in de residentie van onze prins Joan d’un Urste, Café ’t Centrum in Boxmeer. De infoavond start om 20.00 uur en iedere bezoeker van deze avond maakt kans op het wagenbouwers prijzen pakket. Gevuld met allerlei heerlijke dingen die onontbeerlijk zijn op een gemiddelde bouwavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *