Boksmèr Proalt & Stroalt

info@lichtjesoptochtboxmeer.nl

De eerste keuringen hebben zaterdag 16 februari plaatsgevonden door 3 keuringsteams van de optochtcommissie. Een flink aantal bouwers zijn inmiddels bezocht en hebben de laatste tips en adviezen van de keuringscommissie goed in hun oren geknoopt. De kwaliteit is weer hoog en we gaan ervan uit dat het niveau van vorig jaar geen limiet was, maar weer overtroffen zal worden. vanaf vandaag zijn er nog 2 weken te gaan dus het is bij vele wagens echt een kwestie van “de puntjes op de ï zetten”. In een stralend zonnetje konden de keuringsteams al het moois aanschouwen en ze zijn razend enthousiast. Wanneer we op 2 maart hetzelfde weer zouden hebben als vandaag dan hebben we helemaal niets meer te klagen en wordt het weer een fantastische avond.

Kom op bouwers, jullie hebben nog  14 dagen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *