Boksmèr Proalt & Stroalt

info@lichtjesoptochtboxmeer.nl

Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsgeweld weer los. Voor de kinderen start de BCV met de jeugdpronkzitting maar voor alle volwassenen is de eerste activiteit gelijk een evenement van formaat.
Zaterdagavond 2 maart om 19.00 uur is het zover. Alle prinsenwagens, praalwagens, loopgroepen, enkelingen en joekskapellen ze mogen van start. Na maanden van voorbereiding eindelijk mogen laten zien wat er tot stand gebracht is en dat vinden ze fantastisch.
Wil je erbij zijn? kom dan op tijd en zoek een mooi plaatsje aan het parcours.
Aan het weer zal het niet liggen want de voorspellingen zijn ongelofelijk goed.

Kom genieten van de 19e editie van de lichtjesoptocht1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *